Mijn Bucketlist

Bodhi van Brussel 6MMb

SCROLL

Roadtrip

Van kindsaf droomde ik er van om de hele wereld te zien. Graag zou ik dat doen met een volkswagen busje, zo heb je echt een gevoel dat je vrij bent en kan je genieten van de wereld.

een foto van een volkswagen busje dat door de grand canyon rijd
foto van het great barrier reef in Australiƫ man die aan het surfen is op een grote golf in California de historische autoweg route 66 foto van een zonsondergang

On the road

Op de eerste foto ziet u het Great Barrier Reef, hier zou ik graag een duikje in nemen. Op de tweede foto ziet u een surfer in Venice Beach, Venice Beach is een van de bekendste plaatsen waar je kan surfen. Het is men droom om dat daar te leren.
Op de derde foto ziet u Route 66, als ik met mijn busje in Amerika rond trek moet ik zeker deze weg eens passeren. Op de laatste foto ziet u een zonsondergang, elke avond zou ik mij op een plaats met een mooi uitzicht zetten om te genieten van de zonsondergang.

Golden Gate Bridge

een foto van de golden gate bridge in San Fransisco
skater die airt op de mega vert ramp van woodward west2 mensen die aan het skydiven zijn

Extreme sports

Ik ben iemand die houd van extreme sporten. Zelf ben ik een skater en het is men droom om eens in WoodWard West te skaten. Dit is het grootste skatepark in de wereld. Het park is verdeeld in 10 skateparken, die op skate afstand van elkaar liggen. Skydiven lijkt me ook een geweldige ervaring. de adrealine dat je dan krijgt lijkt me enorm geweldig, dat is de voornaamste reden waarom ik dat eens zou willen proberen.

Vans Park Series is een skate competitie waar alleen de beste skaters aan mogen meedoen. Als skater is dit dus een droom om in het echt te zien.